Navigatie

 

Samen de benen strekken in binnen en buitenland
(De makers van Hovawartinfo.be zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op de sites bereikt door onderstaande links en hebben er geen band mee!)
 

Plan je een dagje uit of wil je wel eens iets anders dan een blokje om in eigen gemeente, dan kan je bij onderstaande sites je licht gaan opsteken.

www.originelewandelingen.be:
Deze site geeft gedetailleerde beschrijvingen van natuurwandelingen in BelgiŽ (wandelen over onverharde wegen en paden). Je vindt er ook dadelijk de nodige GPS-gegevens. Eenvoudig een wandeling opzoeken met de gepaste beschrijving is als een fluitje van ne cent.

 

HondenWandelWeb.nl
Wandelen met de hond is leuk, maar waar mag 'ie los?
De meeste honden houden van lekker lang wandelen, rennen en ravotten. Honden mogen echter niet overal los lopen. Waar honden wel los mogen vind je op deze website.

 

Pasar.be
Site gevuld met beschrijvingen van allerhande wandel- en fietsroutes en waar je ook geplande evenementen kan raadplegen.
De wandelingen en fietstochten op deze website worden u aangeboden door Pasar, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo.

Hiking.be
De Hiking pagina's van Hiking.be. Hier stellen zij wandelingen en trektochten voor in BelgiŽ en het buitenland.
 

Wij rekenen natuurlijk op jullie medewerking om deze reeks links verder te kunnen uitbreiden!
 

Navigatie...

Op de wandel...    Waar kan je gaan wandelen?

Terug naar start...U ontvangt geen geld!    Goed, je wil dus oefenen met je Hovawart...   Lekker op vakantie...MET je Hovawart!    Hier vertelt men zijn verhaal...    Onze (en uw?) collectie foto's    Help!...Ik wil een Hovawart!


Webmaster , all rights reserved.

Last update 20/08/2015