Navigatie

OP REIS MET JE HOVAWART.
ZIJN WE OVERAL WELKOM??

 

Omdat een Hovawart vlugger aanzien wordt als een volwaardig familielid eerder dan een hond, is het vanzelfsprekend dat hij of zij ook mee mag op vakantie. De zoektocht naar een geschikte verblijfplaats leert alras dat het niet altijd even eenvoudig is om die te vinden. Veel is ook afhankelijk van het land van bestemming. Er zijn de landen binnen Europa die zeer hondvriendelijk zijn en er zijn de anderen. De nuances verlopen van tolerant tot erg hondonvriendelijk.

Eigenaars van vakantiewoningen zijn eigenlijk het meest toegevend op gebied van grote honden. De inrichting is meestal zo opgevat dat het opkuisen na ons vertrek zeer vlot kan verlopen. Een ander voordeel is dat je hond zich er binnen de kortste keren goed thuis zal voelen en anders dan in hotels heb je helemaal of nauwelijks last van buren. Het spreekt uiteraard vanzelf dat niet iedereen gewonnen is voor een verblijf in een vakantiewoning en dus zullen we met jullie hulp de lijst met bestemmingen kunnen uitbreiden met een breed gamma van verblijfsmogelijkheden.

De volgende pagina geeft een klein aanbod van vakantiewoningen in Duitsland, ook al omdat één van uw dienaren maar al te graag in Duitsland vertoeft.

Wie niet graag voor verrassingen komt te staan in het buitenland of meteen een verblijf wil boeken waar ook zijn lieveling welkom is, moet zeker eens een kijkje nemen op volgende sites: http://www.dogsincluded.nl/#.
http://www.mobielehonden.be
http://www.hotdogholidays.com/
http://www.travelpets.com/
 

Omdat je na je wandeling ook de inwendige mens moet versterken en dat je jouw lieveling niet eenzaam in de wagen wil laten vind je hieronder een aantal adressen in o.a. België, Duitsland,... waar zij meer dan welkom zijn.


Au Rallye des Autos
Chaussée de Waterloo 1500
1180 Brussel
02/3741093


't Schipke aan de Nete
Niemandshoek, 12
2270 Herenthout
014/500174

   

Restaurant Stellwerk Monreal
Restaurant und Weinschänke
im alten Bahnhof Monreal
Marina Schneider und Ulli Riedel
Am Bahnhof 5
56729 Monreal
+49 2651-77767

Hotel zur Post Deudesfeld
Hotel zur Post
Hauptstraße 8
54570 Deudesfeld
+49 6599-866

 

 

Navigatie...

Waar kan je met je Hovawart op vakantie?    Wat moet je weten voor je op reis vertrekt?

Terug naar start...U ontvangt geen geld!    Goed, je wil dus oefenen met je Hovawart...   Op de wandel...    Hier vertelt men zijn verhaal...    Onze (en uw?) collectie foto's    Help!...Ik wil een Hovawart!

 


 Webmaster , all rights reserved.

Last update 23/11/2017