B'Elanna leeft zich uit met haar vriendjes van HS 't Sas Duffel...
(04/06/2016.)

Volg de wandeling...
(tip: klik op de afbeelding om te vergroten...)
(Spring dadelijk naar de fotopresentatie... Klik hier.)

De hele troep wandelaars op een hoop...Dat de boog niet altijd gespannen kan zijn is algemeen geweten, en dus toen B'Elanna haar schooltje voorstelde om eens te gaan wandelen konden we deze uitnodiging ons niet laten voorbijgaan. Zaterdag 4 juni 2016 was de afspraak om 9:30 aan Taverne “De Lossing” gelegen aan de Lommelse Sahara. Waar kenden we deze locatie ook al weer van??? In 2009 verkende Hovawartinfo deze streek al eens met Jadzea, Dunja en de Fun4Dogs groep. Deze maal zou de wandeling iets korter zijn: +/- 5 km. Mooi op tijd op de afspraak en dus nog even tijd om een koffietje te nuttigen. B'Elanna kon haar geluk niet op want ook Lander stond al klaar om haar te verwelkomen. Stipt om 10 uur werd er een korte briefing gegeven over wat wel en niet kon tijdens de wandeling. Ook verraste de organisatie ons met een hapje en water voor onderweg en werden onze viervoeters (mede dankzij Maxi Zoo) verwend met allerlei lekkers. Met deze briefing werd er gevraagd om alleen op de afgesproken plaatsen de honden de vrije loop te laten en voor de andere delen van de wandeling je lieveling aangelijnd te laten. Niet zo leuk voor B'Elanna maar begrijpelijk gezien het grote aantal honden, waar er steeds enkele tussenzitten die niet zo vlot kunnen omgaan met hun vrijheid. De lange lijn gaf B'Elanna alsnog de nodige mogelijkheid om kennis te maken met al haar vriendjes. Halverwege de wandeling kwamen we bij één van de meertjes in deze prachtige omgeving, een echte oase in de Sahara. Hier konden alle viervoeters hun geluk niet op en konden ze ten volle genieten van hun vrijheid rond en in het water. Niet tegenstaande het een gecross van jewelste was, gebeurde er geen enkel incident! Van wel opgevoede hondjes gesproken. Terwijl sommige viervoeters genoten van een flinke zwempartij, hield B'Elanna het bij eenvoudig pootje baden. Na een korte speech en een applaus voor de perfecte organisatie van Linda, Malika, Mia en Lenke werd de wandeling met veel gehijg verder gezet richting de Taverne. Net voor de Taverne was er nog een grote losloopzone voorzien voor onze viervoeters: volledig omheind en met talrijke snuffel mogelijkheden. Mooi gedaan van de Lommelse beheerder!
Rond 13:00 was het dan tijd om de beentjes onder de tafel te schuiven voor een lekkere BBQ! Gelet op de slechte weersvoorspellingen had het organiserende team zelfs tenten voorzien zodat de BBQ niet in het water zou eindigen.
Niet tegenstaande de onheilspellende weersvoorspellingen was het een droge en zelfs zonnige dag! B'Elanna en haar vriendjes hebben er in ieder geval enorm van genoten tot... het weer tijd was om huiswaarts te keren.
Onderweg droomde B'Elanna alvast van een volgende wandeling!

Nogmaals een dikke pluim op de hoed van de organiserende meiden!
Op naar de volgende wandeling!
B'Elanna & Peter.

Gaan we nog eens mee baas??!!

Instructies: De presentatie start dadelijk na het laden van de pagina en elke vijf seconden komt de volgende..
Door met de muisaanwijzer over de thumbnails te bewegen zie je de foto waar de muisaanwijzer over gaat.
Klikken op de grote foto brengt je terug naar de lijst van B'Elanna haar capriolen.
Veel plezier!

 

 

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 24/07/2016