Samenkomst C en D nesten 18/09/2005.
 

Een samenkomst organiseren is altijd een gok. Succes kan je ook niet afdwingen. Je hebt gewoon geluk of pech, meer niet. Nu, onze opzet is slechts ten dele geslaagd. Van de C-nesten kwam net niet de helft opdagen, het D-nest was dan weer op 2 honden voltallig. Ook waren er twee buitenbeentjes bij de groep: Bachus uit het B-nest en Elmo uit het E-nest. Door omstandigheden moest mevrouw Van Ongevalle van Sint-Hubertus verstek laten gaan. Liefst hadden we ook alle trotse moeders en vaders van deze nesten in ons midden gehad, maar dat lag organisatorisch dan weer zeer moeilijk om niet te zeggen onmogelijk. Feit blijft: fokker Rob Jansen mag fier zijn op zijn kroost. Ze zijn meer dan het bekijken waard.

Net voor één uur beginnen de eerste gasten toe te komen. Een half uurtje later is de kantine van HS Muizenheide bijna letterlijk vergeven van de Hovawartjes. Dat we met opzet iedereen wat vroeger hebben gevraagd, werpt al meteen zijn vruchten af: rustig kennis maken met de andere "familieleden" en een gezellige babbel met de oude bekenden. Vanaf twee uur begint gelegenheids fotograaf Christoph (zoon Marc) aan een heuse fotoshoot. Iedere hond (met baas) komt aan de beurt. Groepsfoto per nest natuurlijk ook niet vergeten! Onze intentie om de voltallige groep ook op de foto te zetten mét hun stamboom in de hand mislukt echter. De training wacht en nog zijn niet alle gasten aanwezig. Ook de afwezigheid van Kristel Van Ongevalle doet ons snel besluiten dit idee maar te laten varen. Als we na de training dan toch nog besluiten om iedereen op een rijtje te plaatsen voor de groepsfoto, zijn helaas al een aantal van onze vrienden huiswaarts gereden. Hieronder gunnen we je in ieder geval het resultaat van de fotosessie.

Monique met Bachus.B-nest 29/07/2001:
Blij Monique nog eens te mogen verwelkomen. Natuurlijk is ook Bachus van de partij. Een jongen met een aardig palmares: Jeugd Winnaar BHC 2002, Jeugd World Winner 2002, NHC Kampioen 2003 en ook in 2004 liet hij nog van zich spreken: op de Cruffts ging hij met de best Dog titel aan de haal!
 

 

 

 

C-Nest geboren 11/01/2003.C-Nest 11/01/2003:
3 op 8 Hovawartjes uit het eerste C-nest. Volgende keer beter?!
Wel is Ivo aanwezig, de drijvende kracht achter het stambomen verhaal en meteen ook de enige Belg in het plaatje.

 

 

 

Els met Cajsa.
Els met Cajsa.

Will met Cass.
Will met Cass.

Ivo met Chinouck.
Ivo met Chinouck.

 

 

C-Nest geboren 18/09/2003.C-nest 18/09/2003:
Met 4 op 7 zitten we bij het tweede C-nest al over de helft. Nando heeft wel niet zijn gebruikelijke geleider bij zich. Toegegeven, hem tussen dit stelletje ongeregeld rustig houden was écht geen sinecure!! Niet dat Nando zo te keer ging... hij miste zijn baasje al na drie seconden!

 

 

 

Kim met Cyo.
Kim met Cyo.

Renate met Nando.
Renate met Nando.

Inge met CountObi.
Inge met Count Obi.

 

Joop met Chandor.
Joop met Chandor.

 

 

 

D-Nest geboren 02/06/2004.D-nest 02/06/2004:
Met een 7 op 9 het best vertegenwoordigde nest. Allemaal mensen die we trouwens geregeld op onze activiteiten aantreffen.

 

 

 

 

Miguel met Dark Asscha.
Miguel met Dark Asscha.

Christian met Daragon.
Christian met Daragon.

Marc met Daico.
Marc met Daico.

Barbara met Yenta.
Barbara met Yenta.

Danielle met Darouch.
Danielle met Darouch.

Marleen met Dante.
Marleen met Dante.

 

Marc met Dunja.
Marc met Dunja.

 

 

 

Marc met Elmo.E-nest 16/04/2005:
Jongste telg uit de Hagan's dynastie. Waar zitten zijn broers en zussen? Zij waren met 9 thuis. Wie brengt ons op hun spoor?

 

 

 

 

 

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 21/10/2010