Ella, de expert pikker...

Hallo !
Een kleine update van ons Ella ;-) ...
Groetjes, Ingrid

Ook hallo !

Ik ben een expert pikker geworden (hihihi).
Overal waar ik eten zie of ruik ga ik eens kijken of ik iets kan mee snoepen...
Ik ben al een hele dame maar ik heb constant honger!
Mijn 'baasje' probeert mij met veel moeite op gewicht te houden - zij vindt mij eerlijk gezegd een beetje te dik - maar ik eet zoooooo graag.
Als ik de kans zie ben ik er heel erg snel bij.
Wanneer Ingrid eventjes haar hoofd draait graai ik een boterhammetje met van alles van de borden van Luka en Louise, als er iets op de grond valt ben ik heel erg snel bij en gisteren viel er zo een heerlijk Babybelleke uit de ijskast...
En ja hoor ik was de snelste ... gewonnen in 2 slokken binnen met alles er op en eraan. Ik had gewonnen!
Ik hoorde Ingrid naar de dierenarts bellen om te vragen wat zij moest doen ... was toch lekker??
Al� die schil niet maar het is eten. Opeens krijg ik een lepel zout in mijn bekje geduwd en moet ik na een paar minuten alles overgeven - zonde!
Die dierenarts had gezegd dat dat rode harshoesje toch niet zo gezond was en dat ik een lepel zout moest nemen om over te geven. Zij was bang dat het tussen de dikke en dunne darm zou blokkeren en dan moest ik onder het mes ........... brrrrrrrrrrrrrrr dat is nu ook niet wat ik wil voor zo een stom Babybelleke... En toch blijf ik lekker verder pikken ;-)

Voor de rest heb ik ontdekt, dat als Ingrid 's avonds druk aan het koken is of overdag bezig is, ik haar slof, schoen of iets anders moet pikken en er snel vandoor gaan.
Succes gegarandeerd want zij wil toch altijd die spulletjes terug en ik krijg lekker aandacht ;-)
Lukt ook in de tuin en dan ren ik heel ver weg ... ik amuseer mij wel en zij laat dat niet merken maar ik denk dat zij mij best wel grappig vindt. Iedereen ziet mij hier graag en ik ben hier gelukkig.
Ik merk wel dat ik het eerste hondje ben dat zij zelf opvoeden (hadden misschien vroeger als kind een hond maar die zal wel door hun ouders zijn opgevoed ;-)) Maar zij proberen van alles te leren.
Best wel grappig dat zij mij niet altijd begrijpen. Ligt dat boekje van 'calming signals' daar ... bedankt Turid! Wij doen het goed samen ook al blijf ik aan de happerige kant. Ik praat met mijn bek. Kras nooit op deuren, ga nooit aan de deur staan, nee, ik loop naar Ingrid toe en geeft haar een pits in de bil als ik pipi moet doen. Weet dat zij dat wil veranderen - ben benieuwd waar zij nu weer mee afkomt...
Ik speel het liefste touwtje-trekken. Ik ben sterker en sterker aan het worden ;-) balletje halen is ook wel leuk maar na een keer of twee heb ik het wel gezien en loop ik er niet meer achteraan.
Binnenkort (as vrijdag) gaan wij naar Whisper voor een priv lesje. Ben benieuwd... schijnt dat ik daar later ook mee mag op clean boot hunting ;-)

Ik begin al te waken en ik ben nog altijd een mega grote knuffelaar!

zo, dat was het voor vandaag... ik moet pipi doen anders is het binnen en dat vinden zij hier niet zo fijn.
Doei ..., woef woef woef, dikke kus van:
                     Ella de Hovawart!!

Is het geen schat die Ella??

 

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 16/12/2010