Dante's eerste automatische wasbeurt.

Marleen vertelt:
Wou persé mee naar de dierenhappening in Haaasselt. Geeft daar gratis een staaltje weg van Hovawartse onverschrokkenheid. Stapt gezwind in de eerste dogwash op de Belgische markt. Alsof hij nooit wat anders heeft gedaan.
Wat hij er zelf van vindt?

Super ontspannend, lekkere hydromassage, inzepen, douchen en dan heerlijk uitwaaien : kijk hoe mijn oren wippen onder de zwoele zucht! Ondertussen begrijp ik er wel niks van waarom iedereen me zo grinnikend staat aan te gapen : nog nooit een Hovawart gezien? Vijf keer was ik die dag een Flatcoated en één keer zelfs een Golden Retriever, jaja een GOLDEN dan nog wel. Mensen zijn een dom ras. D'r was er eentje die dacht dat ik drie dagen in die machine zat en er daarom zo relax bij bleef.

Maar ik laat dat allemaal niet aan mijn hart komen en leg me rustig te slapen. Net op het moment dat ik droom van de Niagara doet 't vrouwtje plots de deur weer open. Is dat half uur nu al om? Applaus! Een acteur mag best wat sterallures hebben en ik spring dartel en vrolijk wat in het rond. Krijg bovendien van de meneer van de washmatic kan een heerlijke snoepreep. Wanneer is de volgende demo? Heb onmiddellijk gesolliciteerd als model voor zijn volgende beurs.

Willen jullie ook eens zien hoe zo'n heerlijke jacuzzi-die-de-dermatologische-oliën-van-de-huid-niet-aantast werkt? http://www.washmatic-kan.com/
 Voor amper 20000€ heb je je eigen privébad. Zussen, broers en zielsverwanten : een aanrader!

Tot volgende keer in Beringen! Apropos, wanneer gaan we es samen wandelen? Ik stel de Gempewandeling in de bossen niet ver van Aarschot voor : vlak bij de autostrade Hasselt-Leuven, leuk in de bossen met hele mooie oude bomen en niet te lang (2 keer 1 uurtje) voor de jongsten. In de taverne halfweg zijn we allemaal welkom.

Groetjes, Marleen, Dante en co

Dante in de washmatic.Moet ik dat nu echt leuk vinden?

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 16/12/2010