De avonturen van Cima part 2.

Koekoe !
Hier ben ik weer. Was al een tijdje gelden dat ik nog van me heb laten horen, maar heb me daarom niet minder geamuseerd.
Jammer dat ik overdag de tuin moet bewaken, maar 's avonds is het des te leuker. Al mag ik niet klagen van onze buurman, Frans houdt me goed gezelschap en zijn duiven zijn mijn beste maatjes (vooral als ik er achter kan crossen in de wei naast ons).
's Avonds als de baasjes thuis komen is het party time... lekker gaan stoeien tijdens de wandeling, mest eten, achter andere beesten aanzitten, putten graven, kippen pakken, me verstoppen tussen de mas... Die putten graven dat komt de laatste tijd van pas, want de baasjes zijn aan het verbouwen en dan kan ik de werkmannen helpen met de funderingen.
Al is het achtervolgen van een jogger toch ook wel een topper. Ik snap alleen niet waarom die steeds kwaad worden. Niets leuker dan samen joggen en wild tegen elkaar opspringen !

Maar ik kan eigenlijk al niet meer wachten tot het zomer is : dan kunnen we tenminste terug gaan zwemmen. Dat is pas fun! Lekker achter baasje aanzwemmen en zoveel mogelijk strepen op zijne rug proberen te zetten. En als ik er dan uit kom, moet het beste nog komen : een zandbadje nemen...echt goed voor de huid ;-)

 

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 16/12/2010