Axel Pallanza blijft een puppy...

Voor zij die al eens willen lachen:

"Puppy" Axel Pallanza heeft zich nog eens lekker laten gaan.

Tijdens het weekend hadden we een restant chocomelkpoeder gevonden in de kast die duidelijk voorbij de houdbaarheidsdatum geraakt was.
Omdat moeder de vrouw altijd wel duizend en meer dingen aan het hoofd had, was de doos op het aanrecht blijven staan. Gisteren had ons lieverdje me al bij het afscheid met ondeugende oogjes bekeken.
Het resultaat loog er niet om: meneertje had de doos van het aanrecht geplukt, zich rustig in de badkamer teruggetrokken en daar het ding vakkundig gesloopt. Om een idee te geven: wat er over bleef van de doos lag op (het net gewassen) badkamermatje. Dit matje was door chocoprins Axel z'n gekwijl voorzien van een iets andere kleur dan oorspronkelijk.
Vermits je van poeder snoepen vreselijke dorst krijgt is hij over en weer beginnen pendelen tussen de badkamer en de keuken. De sporen dat dit nagelaten heeft, zijn zo duidelijk dat een blinde ze kan gewaar worden met z,n stok.
Tot slot werd hondje toch wel moe van al dat prutsen en heen en weer wandelen en was hij toe aan een middagdutje.
Eerst wilde hij naar het bed van z'n baasje trekken maar vond daar het hekje op zijn weg. Dus dan maar even de living rondkuieren om de geschikte plaats te vinden. (overal sporen nalatend) En ja hoor! De grote zetel met zacht kussen is dan toch de uitgelezen stek om tot rust te komen.
En wat doe ik als mijn baasje thuiskomt? Vlug op de rug en alle poten in de lucht. Geef toe, het leven is toch nooit saai als je een Hovawart in huis hebt!

Soms luister ik naar mijn baasje...

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 28/10/2010