Axel Pallanza doet zijn verhaal...

Axel Pallanza, Hovawart en "prinske" ten huize van de familie Vermeiren-Toelants vertelt:

Hallo, iek ben Axel Pallanza. Iek ben geboren op 7 april 2001. Meine mama is van Deutschland, daarum schpreek ik ook een betje raar. Waar ik nu woon ben ik echt met mijne poep in de boter gevalle. Iek ben ne waakhund maar iek heb hier niet viel werk, dus is er veeel tijd um te spele en te slape. Iek hou eel viel van mein baasje. Die wist niet dat hij het aan zijnen tikker had, tot ik ervoor gesorgt heb dat hij dat wel wist.
Hij is daar sehr blij om. Zoals de meeste van mein soortgenoten ga iek ook naar school.
Daar moet ik dan werke. Da hangt soms meine poten uit en dan mag meine baas op seine kop gaan staan maar dan doe ik toch mein eigen goesting. Spijtig genoeg weet meine baasje da en dan moet iek solang de oefening opnieuw doen tot dat het naar sein goesting is. Voor een hond steek ik eigenlijk vol met katzenkwaad. Toen ik nog klein was, heb iek een paar maal geprobiert um naar meine mama te belle met meine baas seine gsm. Het wilde dan alleen niet lukke, want iek moest da spul mit meine tanden vast houde en ook nog op de knoppekes duwen tegelijk. Na 1 kier baiten was de gsm stuck en was het getaan met belle. En boos dat dan meine baasje was. Iek weet ook nog dat iek nie graag alleen in de auto blijf zitte. Er moet dan toch minstens een bietje musiek oep staan toch?
Die muziekdoos is al even stevig als zo ne gsm. 1 kier baite en kaput! Naar meine mutti rijden mag iek ook al niet. Zeker niet nadat iek de verschnellingspook kapot gebeten heb.
In de tuin werke doe iek ook hiel graag. Seker als alles juist proper gemaakt is, of als het frautje nieuwe plantjes in de grund gestopft heeft. Iek find altijd dat iek dat toch beter kan.
Voor de rest bin iek een "normale" Hovawart, die hiel graag spielt en hiel graag viel aandacht krijgt. Waar iek nu woon heb iek daaran gien gebrek. Aan mein vrindjes zou iek wille zegge: als het bei jullie niet so plesant is, kom dan maar bei mij wonen. Er is meer dan plaats genoeg. Binnenkort vertel ik jullie noch wel wat van meine fratsen maar voorlopig moet ge het hier maar mee doen. Woef!

Soms luister ik naar mijn baasje...

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 07/04/2011