Hovawartinfo's Nieuwjaarswensen 2021.

Hovawartinfo presenteert z'n 2021 nieuwjaarswensen, onze lievelingen nog steeds op kop...
 

 

B'ElannaB'Elanna

Geluuuuuuuuuuuuuuukkig 2021!!!!

2020 is toch maar een jaar om snel te vergeten hoor! Bijna niet met mijn vriendjes kunnen gaan wandelen, wedstrijden afgelast (en net nu ik vorig jaar belooft had om extra te presteren), ook naar de hondenschool zijn we bijna niet geweest, pfff al bij al geen erg leuk jaar!
Maar wat we gedaan hebben was dan toch wel leuk hoor!

Zingen naar die vriendelijke passanten kan ik nog steeds héééél goed! Dat zeggen die lieve voorbijgangers dan toch, daar krijg ik van hen zelfs een koekje voor! Gelukkig houden die russsen hun niet tegen om een krant te gaan halen.

Nadat deze verschrikkelijke toestanden voorbij zijn gaan we er eens terug goed invliegen hé baas? Ik heb er alvast zin in!

Aan iedereen die dit leest: EEN GELUKKIG EN NORMAAL 2021 TOEGEWENST!!

Jouw liefste B'Ela (en ik wil nog steeds een KOEKJE!!)

 T

 

 

 

Aiko

Ge-luk-kig Nieuw-jaar!!

Wat een raar jaar was dat zeg! Plots bleef mijn baasje thuis maar ik had niks aan hem.
Geen bezoekjes meer aan mijn oud vrouwtje? Ben ik dan stout geweest? Wat wil dat zeggen: over de Regenboogbrug gaan?
Dit jaar is precies al een kopie van vorig jaar... baas weer thuis en nooit tijd voor mij! Er werd mij wel verteld dat ik dit jaar met pensioen mag gaan. Ik zou niet weten wat dit betekent. Kunt ge dat eten? Graag had ik iets meer beweging en misschien af en toe nog eens kunnen gaan speuren? En vakantie! Ik wil t'rug naar huis!!!! Ik wil mijn mama zien!

Dat mijn baasjes gezond mogen blijven en dat alles weer vlug normaal mag worden.

Jullie ouwe kapoen Aiko.

 

 

 

 

PepperPepper

Frohes Neues! En voor de mensen die mijn taal niet begrijpen: gelukkig Nieuwjaar!

Ik had vorig jaar mijn brevet moeten halen maar als er geen school is, kan ik niet oefenen en als ik niet kan oefenen geraak ik ook niet verder hè. Laten we hopen dat de situatie snel veranderd zo dat ik met mijn tante kan beginnen trainen.

Voor mijn gezin, voor mijn mama, voor mijn broers en zussen wens ik dat ze een gezond en gelukkig jaar mogen doormaken en dat we tegen eind dit jaar opnieuw normaal kunnen leven.

Je sprankelende Pepper!

 

 

 

 

 

 

Jullie Webmasters:

2020 ligt achter ons maar niemand die het ooit zal vergeten. Van al onze plannen en wensen werd niks. Het werd uitkijken en verlangen naar versoepelingen die er even kwamen maar dan dankzij een bende idioten opnieuw tot schroot herleid werd. Het werd een emotioneel zwaar jaar waar Aiko z'n oud baasje moest afstaan en voor echtgenote Marleen was tante Conny de eerste in een reeks van 3 overlijdens. Niks met Corona te maken maar niet minder heftig vooral als men beseft dat ze ook haar moeder verloor.

Wij hopen dat we deze toestanden snel achter ons kunnen laten maar zonder de bereidwilligheid van iedereen om het virus te stoppen zou het nog wel eens lang kunnen duren voor we weer naar normale toestanden kunnen evolueren. Wij wensen iedereen een gezond jaar, vervulling van jullie dromen en wensen.

Dat we volgend jaar een nieuwjaarsbrief mogen brengen met meer optimistische tonen.

Peter & Marc

 


WebmasterC0" width=" , all rights reserved.

Last update pdate=copyright.getFullYear(); document.write("© Copyright 2003-"+ update + " Peter & Marc. "); // End --> Webmaster , all rights reserved.

Last update 07/01/2021