Hovawartinfo's Nieuwjaarswensen 2008.

Ook in 2008 willen onze Hovawartjes hun wensen de wereld insturen. De ene is al wat radder van tong dan de andere,...
Hier komen hun wensen...

 

JADZEA
Het zit er weer op, 2007 wel te verstaan, en baas ik hoop dat ik mijn verwachtingen in 2007 heb kunnen waarmaken en zo niet... we hebben nog steeds 2008 om van elkaars gezelschap te genieten en onze relatie te verbeteren!
Aan al mijn rasgenootjes wens ik een jaar vol van pleziertjes en gezondheid van de bovenste plank. Graag zie ik jullie dan ook vrolijk verschijnen op een of andere activiteit opdat we weer eens lekker kunnen rollebollen! Zaag maar eens flink bij jullie baasjes zodat zij hun achterste eens uit hun luie zetel omhoog heffen! Zeker doen!
Dus baas ik beloof om in 2008 mijn oren open te houden en mijn takenpakket naar jou tevredenheid te vervullen.
Voor 2008 een flinke lik van jouw kapoen en zotte trees,
Jadzea.

 

Dunja's wensen.DUNJA
Ik geef het toe baas, ik heb me vorig jaar eens lekker laten gaan en heb daardoor flink wat kilootjes bij elkaar gespaard. Ik heb al begrepen dat die er dit jaar terug afmoeten. Je weet toch dat dit betekend dat ook jij wat gewicht zal verliezen? Maar daar zit je wel niet mee zeker? We hebben al gehoord dat je wat meer tijd in ons gaat steken en daarvoor je plannen om instructeur te worden even in de koelkast steekt. Dat vind ik héél tof van je baas. Als we gaan oefenen, mag je op mij rekenen. Met wat minder gewicht zal ik dan misschien ook wat beter kunnen volgen en luisteren. Ik hoop dit jaar ook vaak in het gezelschap van mijn broers en zussen te mogen verkeren. Het is al een tijdje geleden dat ik ze nog heb kunnen plagen. Ze leven toch nog? Ik wens hen en hun baasjes alvast het allerbeste voor 2008. Dat ze gezond en wel mogen blijven. Als hun baasjes de agenda in het oog houden, weten ze waar ze mij zullen kunnen vinden.
Vanwege je allerliefste bitch, Dunja.

Axel's nieuwjaarswensen.AXEL
Wat gaan de jaren snel mijn baas. Ik voel het aan mijn stramme lijf. Ook al ben ik tegenwoordig meer puppy dan volwassen hond, de jaartjes laten hun sporen na. Het spijt me voor wat er met Elmo gebeurde maar die kleine moet niet denken dat hij het bij ons voor het zeggen heeft. Ik ben en blijf de alfa in huis. Wee de snoodaard die denkt dit te kunnen veranderen... die zal ik... Ok baasje, ik beloof je om wat zachtaardiger te zijn. Neem je me nog eens mee op training? Je weet dat ik nog steeds graag werk, zolang het maar niet te lang of te zwaar is. Springen is er al lang niet meer bij. Huppelen is ook plezant! Dat ik in 2008 nog steeds een bron van inspiratie voor je mag blijven. Zal ik nog ooit mijn zus terug zien? Of mijn broers? Zouden we elkaar nog kennen of elkaar grollend begroeten? Ik wens hen en al mijn rasgenoten een fantastisch jaar toe. Als je naar mijn snoet kijkt, zie je nog steeds pretlichtjes in mijn ogen, een teken dat ik steeds plezier heb in het leven. Zorg goed voor mij baasje, ik ben het waard!
Je liefste boeleke, Axel.

Elmo's nieuwjaarswensenELMO
Eerst en vooral moet ik bekennen baas dat het me spijt. Spijt dat ik niet Axel maar jou gebeten heb. Gelukkig heb je een groot hart en weet ik dat je me vergeven hebt. Is het waar dat we vanaf nu heel zwaar gaan oefenen? Mijn zus vertelde me dat ik me aan iets mocht verwachten. Niet dat ik dat erg vind want ik hb energie voor tien. Waarom wonen we niet altijd in Duitsland baasje? Daar was ik altijd bij jullie en hoefde ik niet alleen in de keuken te zitten 's avonds. Ik weet dat dit niet voor eeuwig is maar wachten duurt soms lang hoor. ik beloof je extra mijn best te doen op school, zodat ik dit jaar mijn brevet kan behalen. Leer me maar hoe ik met andere hondjes moet omgaan en geef me vertrouwen zodat ik geen onverwachte dingen doe waar ik later spijt van krijg.
Verder beloof ik je de nodig stof zal blijven leveren om verhaaltjes te schrijven. En baas, weet je waar mijn broers en zussen gebleven zijn? Niet dat ik ze mis maar toch. Voor mijn mama en papa ook dit jaar het allerbeste en een goede gezondheid. Dat geldt ook voor alle Hovawartjes die ik ken!
Je geliefde schelm, Elmo

Jullie Webmasters voegen hier nog graag hun wensen aan toe:
voor zij die in 2007 iemand verloren: dat ze troost, vreugde en geluk mogen vinden in dit jaar,
voor zij die vorig jaar het licht zagen: dat ze geborgenheid in hun gezin mogen behouden,
voor hen die zich ingezet hebben om voor anderen iets te organiseren: dat ze mogen volharden,
voor zij die opkomen voor dierenrechten: dat ze niet verzaken aan hun idealen,

Dat al onze vrienden en familieleden gezond en wel mogen blijven. Dat we dit jaar nog vele fijne uren met elkaar mogen doorbrengen.

Van harte een gelukkig 2008,
Peter en Marc
Met dank aan Marleen voor haar begrip.

 


Webmaster , all rights reserved.

Last update 10/01/2008