Navigatie

Welkom op onze site, U bent bezoeker  (Voor de laatste aanpassingen, zie de "about" pagina)
(niet dat U bij ons slechts een nummer zou zijn!)

NewsFlash!

-

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten?
Wil je geen enkele wijziging van de site missen?
Schrijf je dan in op onze mailinglist!

Het Hovawartinfo
G a s t e n b o e k...


Geef ons je ongezouten mening...

 

 

 

Geachte Hovawart-fan!

Twee overtuigde Hovawart liefhebbers heten jou van harte welkom op de site voor, over en alleen mogelijk dankzij hun hondjes.
Het ligt in onze bedoeling om deze site verder uit te bouwen tot dť toegangspoort naar alle gegevens die je zoekt i.v.m. de Hovawart. Om wekelijks iets nieuws te kunnen brengen is ook jouw inbreng hiervoor van het grootste belang. Onder normale omstandigheden wordt deze site elke donderdagnacht aangepast. Kom dus vanaf middernacht gerust kijken naar de toevoegsels.

Tot op vandaag bieden we jou reeds een, nog uit te breiden, aanbod van scholen aan waar je ofwel Hovawart's aan het werk kan zien of waar men volgens onze mening op een verantwoorde manier training aan dit ras geeft. Vermits wij vaststellen dat ook onze noorderburen regelmatig te gast zijn, nodigen wij hen langs deze weg dan ook uit ons hierover hun ervaringen door te sturen.

We hopen ook dit jaar onze reeks wandelingen en activiteiten fiks uit te breiden en laten je alvast meegenieten van de wandelingen en onze activiteiten welke we met onze trouwe viervoeters al hebben ondernomen met het daaraan niet te versmaden aanbod van natjes en droogjes. Eerste voorwaarde van onze selectie: onze hondjes zijn er altijd welkom.

Een aantal van de door ons beschreven vakantieverblijven hebben we al uitvoerig mogen uittesten. Het zou natuurlijk leuk zijn mocht jij ons laten weten waar men geen problemen maakt over het formaat van hond dat je met je meebrengt. Een kleine beschrijving en wat foto's volstaan al!
Verder bieden we jullie een ruim aanbod van links waar informatie te vinden is over het ras alsook over alles wat je hond aanbelangt.

Wie met een Hovawart samenleeft, kan niet ophouden er honderduit over te vertellen. Een aantal verhalen hebben we reeds gebundeld. Om nog meer bezoekers aan te trekken hopen wij jullie eigen ervaringen en weetjes te mogen ontvangen. Kort of lang, met of zonder foto's, door jou of door je Hovawart geschreven: het speelt geen rol. Het zal zeker helpen de niet-eigenaars een beter beeld te vormen van het soort hond dat ze zich willen aanschaffen. Voor de eigenaars zullen het dan weer zťťr herkenbare situaties zijn.
Kortom, iedereen zal er wel iets in terug vinden wat hij of zij zocht.

We laten jullie onder de rubriek fokkers kennis maken met mensen die in het verleden al blijk gegeven hebben over de nodige kennis van zaken te beschikken. Jammer dat er in BelgiŽ zo weinig fokkers van erkende nesten zijn... misschien dat onze Nederlandse vrienden een groter aanbod kunnen voorleggen.

Zaken als rasstandaard zal je echter bij ons niet terugvinden. Misschien ga je dan beter te rade bij de officiŽle site van de Belgische Hovawart Club (of een andere OfficiŽle Hovawart Club).

Veel surfplezier en zet je Hovawart ook eens voor / op je monitor!
Jullie dienaars Peter en Marc.

 

(Hier vind jij de uitslagen van onze vorige polls.)
 
Hovawartinfo Poll.

Heb jij je Hovawart laten castreren/stereliseren?

Neen mijn Hovawart is noch gecastreerd, noch gestereliseerd 45.5%
Ja, mijn teef is gecastreerd. 36.4%
Ja, mijn teef is gestereliseerd. 18.2%
Ja, mijn reu is gecastreerd. 0.0%

Totaal aantal stemmen: 11


 
Els van der Schee elsvdschee@planet.nl - 17/03/2020 10:03
Bij Mayka was niet te merken dfat ze loops was. Pas als de reuen er op wilden. Om ellende te voorkomen heb ik haar laten castreren.
 
Webmaster Hovawartinfo webmaster@hovawartinfo.be - 20/02/2020 19:44
Het was al weer een tijdje geleden...
Dus schotelen wij jullie een nieuwe vraag voor.
In de commentaar kan je dan weer altijd kwijt hoe en waarom jij tot je keuze kwam.
Wij zij alvast benieuwd!
 

   

 

Navigatie...

Wie doet hier het werk...?    Hier vind je Axel Pallanza zijn CV    Hier vind je Jadzea haar CV    Hier vind je Dunja haar CV    Hier vind je Elmo zijn CV.    Hier vind je Aiko zijn CV.    Hier vind je Dunja haar CV    Hier vind je B'Elanna haar CV.    Onze collectie nuttige links...

Goed, je wil dus oefenen met je Hovawart...    Op de wandel...   Lekker op vakantie...MET je Hovawart!    Hier vertelt men zijn verhaal...    Onze (en uw?) collectie foto's    Help!...Ik wil een Hovawart!


 Webmaster , all rights reserved.

Last update: zie NewsFlash...